Termékajánló

Caprimo italporok

A több mint 30 éve folyamatosan az európai piacon jelen lévő, Svédországban előállított Caprimo termékek jellemzője a fogyasztói igényeknek megfelelő íz, állandó minőség és az italautomatákban való jó felhasználhatóság. Az állandó minőséget az alapanyagok beszerzésének folyamatos ellenőrzése, új technológiák alkalmazása, a magas szintű gyártási folyamat és a hosszú évek során felhalmozódott tapasztalat biztosítja. A vásárlók igényeinek kielégítését a termékek széles választéka biztosítja.

AG FOODS - vásároljon a gyártótól!

Az AG FOODS Group a.s. részvénytársaság profilja porított termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A magyar ízlésvilágra fejlesztett Vending alapanyagok széles skáláját kínáljuk. Partnereinket komplex megoldásokkal segítjük – specifikus töltőanyagok és italkeverések, italautomata díszítések, névre szóló csomagolás: iskolai italautomaták, gazdaságos megoldások, exkluzív Jacobs és OCS töltőanyagok, gépek és kiegészítők… Ingyenes házhozszállítás 3 napon belül!

GRANCAFÉ - Megoldást kínálunk, nem csupán terméket!

A GRANCAFÉ 15 éve foglalkozik kávéautomata töltőanyagok gyártásával. 2012-től a kávéautomata töltőanyag-gyártási kapacitásunk meghaladja az évi 3000 tonnát, és saját gépeink mellett több más vállalkozás hálózatát is kiszolgáljuk. Cégfilozófiánk, hogy az ár mellett a minőség is ugyanolyan fontos. Az alapanyagok beszállítói kivétel nélkül nemzetközi hírű cégek, akik egyenletes minőségű szolgáltatást nyújtanak. Ehhez a magas színvonalú minőséghez adja cégünk azt az egyediséget, amellyel termékeink könnyen megkülönböztethetőek a magyar és nemzetközi piacon. www.grancafe.com

Oldalak