Pöttyös automata üzemeltetési ajánlat

Tisztelt MIÁSZ tagok, kedves kollégák!

Engedjétek meg, hogy a figyelmeteket kérjem pár perc erejéig!

Partnereket keresünk Pöttyös automaták üzemeltetésében és bízva abban, hogy nem veszitek rossz néven, szeretnénk ebben a szakmai körben is megosztani ezt az információt.

A különleges és meglehetősen népszerű szolgáltatásunk színvonalának fejlesztése érdekében együttműködő partnereket keresünk az ország több régiójában is helyi üzemeltető, töltő vállalkozók személyében.

Azt gondoljuk, hogy aktív üzemeltetőknek hasznos szinergiák kialakítására ad egy ilyen együttműködés lehetőséget, de azt is látjuk, hogy önálló vállalkozásként is fenntartható egy-egy régió Pöttyös automatáinak töltése hiszen kiszámítható, tervezhető bevételt biztosíthat és az üzemeltetéssel járó költségek terheit és kockázatait az üzemeltető Frieslandcampina vállalja, a részletek megtalálhatóak a csatolt leírásban.

Fontos kiemelni röviden a hűtési kapacitást amire szükség van a töltéshez. Egy-egy régió automatáinak ellátása kis „dobozos” teherautóval teljesíthető és a hűtési lánc átmenetileg megoldható külön hűtő doboz beszerzésével, nem feltétlenül szükséges azonnal egy önálló hűtős autó a szállításban.

Ha kedves tagtársunk nem érdekelt automata töltésben, de van olyan vállalkozó ismerőse vagy bevonható partnere, aki érdekelt lehet ebben az együttműködésen, akkor előre is köszönöm, ha ez az anyag eljut az illetőhöz.

Köszönöm a figyelmeteket!

A képre kattintva találjátok a teljes ajánlatunkat.

Kérdés esetén állok rendelkezésre a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Varga Balázs

OOH Business Leader
FrieslandCampina Hungária ZRt.

t +36 (1) 802 7736

f +36 (1) 802 7709

m +36 (30) 639 7275

 Legfrissebb hírek

DRÁGA KORSZAK KEZDŐDIK AZ ÉTEL- ÉS ITALAUTOMATÁK ÜZEMELTETÉSÉBEN

0218-06-20

 

A jogi szabályozás szerint 2018. július 1-től csak Automata Felügyeleti Egységgel (AFE) felszerelt automaták működhetnek. Az új rendszer az online pénztárgépek és az elektronikus közúti árufuvarozási ellenőrzési rendszerhez hasonlóan az adóbevételek növelését, a gazdaság fehérítését szolgálja. A Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség megértette a rendszer bevezetésének nemzetgazdasági jelentőségét, és a rendelkezésére álló eszközeivel támogatja tagjait abban, hogy eleget tudjanak tenni jogszabályi kötelezettségeiknek, annak ellenére, hogy az üzemeltetők számára ez számos nehézséggel, költséggel és átszervezéssel jár. A rendszer előnyeként számon tartott telemetrikus adatok (azaz az üzemeltetési és bevételi számok, illetve az automaták műszaki adatai), amelyeket a szolgáltatónak kellene az üzemeltetők rendelkezésére bocsátani, csak nehézkesen, hiányosan, néha pedig hibásan elérhetőek. Ugyan az üzemeltetők korlátozottan a tavalyi évben támogatást igényelhettek az AFE vásárláshoz, de a ma üzemelő élelmiszer automaták mintegy negyedrésze semmilyen támogatást nem kapott.

tovább »


Magyar Ital és Áruautomata Szövetség
1094 Budapest, Angyal u. 1-3. II.em 220-as szoba | Telefon: 06-30-861-7229 Bárdosi Tímea | E-mail: miasz@miasz.hu