Év vállakozója 2018

Varga Mihály pénzügyminiszter a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók Napja rendezvényén hangsúlyozta:  magyar gazdaság az elmúlt években olyan növekedési pályára állt, amely az embereknek csökkenő adókat, emelkedő béreket, a vállalatoknak alacsonyabb közterheket, javuló üzleti környezetet jelent.

A tárcavezető kitért arra, hogy a kis- és középvállalkozásoknak is jelentős megtakarítást hozott az elmúlt év, hiszen két százalékponttal, 16-ról 14 százalékra csökkent a kisvállalati adó (kiva) kulcsa, és megduplázódott a kisadózók tételes adójának, a katának a bevételi határa, kedvezőbb lett a fizetendő közteher mértéke.

A rangos eseményen Bádi Gábor ( Bádi-Gran Kft./ Grancafé) Varga Mihály pénzügyminisztertől, Tolnay Tibor VOSZ elnöktől, valamint Lits Józseftől, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának elnökétől vehette át a megtisztelő díjat, melyet a vállalkozása területén elért eredményeiért és közéleti tevékenységéért ítélt meg számára a  grémium.

Bádi-Gran Kft. két évtizedes múlttal rendelkező esztergomi vállalkozás, mely első sorban az ún. vending piacon érdekelt.

Az italautomaták üzemeltetésén, kihelyezésén túl az alapanyagok gyártásában is érdekelt, folyamatos innovációval fejleszti termékeit.

A kezdetben egyszemélyes vállalkozás az eltelt két évtized alatt országos hálózattá nőtte ki magát, az Esztergomban gyártott termékek nem csak az országhatáron belül, hanem számos európai országban, sőt a Távol-Keleten is kedveltek.

A díjátadón Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke arról beszélt, hogy a szövetség az idén aktualizálta a célkitűzéseit. Továbbra is fő célnak tekintik a gazdaság versenyképességének javítását, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztését, a digitalizációt, szükségesnek tartják a kkv-szektort segítő pénzügyi programok fenntartását.Legfrissebb hírek

Csehó Zsolt úr a Hungaro Kereskedőház Kft. tulajdonosa lett a 2022. Év Automatás Vállalkozója

2022-10-07

A NASZ 2022. évi őszi rendezvénye 2022. október 07.-én (péntek) este az Év Automatás Vállalkozója Díj átadásának is a helyszíne volt.

A Díj a Táltos Katamarán hajóra szervezett esti gálaprogram vacsora ideje alatt került átadásra.

2022. évben a NASZ Elnöksége a Díjat Csehó Zsolt úrnak a Hungaro Kereskedőház Kft. tulajdonosának ítélte oda.

Ezúton is gratulálunk! További eredményes és sikeres munkát kívánunk!

tovább »

Nemzeti Automata Szövetség

(Magyar Ital és Áruautomata Szövetség)

1137 Budapest, Carl Lutz rkp. 29. KLÁRIS IRODAHAJÓ

|

Dr. Hajdu Zsolt

e-mail: hajdu@nemzetiautomata.hu

tel: +36 30 932 80 97