A MIÁSZ Elnökségének tájékoztatása az Elnökségben bekövetkezett személyi változásról.

A MIÁSZ 2018. augusztus 29.-én (szerda) megtartott elnökségi ülés lefolytatását követően, az ülés végén Szöllősi Balázs úr bejelentette és írásban a MIÁSZ Főtitkárának átadta a MIÁSZ Elnökségében betöltött tagsági tisztségéről szóló lemondó nyilatkozatát.

A kialakult helyzetet követően a MIÁSZ Elnökség Tagjai a Szövetség megüresedett elnöki tisztségére, az elnökségi ülésen, egyhangúan Lőrincz László alelnök urat választották meg!

A Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség Elnöke, Lőrincz László úr, 2018. augusztus 29.-től.

 

Tisztelt Tagjaink!

Kedves Barátaim!

Ahogyan azt már jóval korábban jeleztem, a szeptemberi taggyűlésen szerettem volna visszavonulni elnöki megbízatásomból. Annak érdekében, hogy szeptemberben a helyemre az Alapszabály szerint új elnökségi tagot választhassunk, a lemondásomat adminisztratív okból előre kellett hozzuk. Az elnökség 2018.08.29-én elnöknek választotta Lőrincz László alelnök urat, aki vállalta a tisztséget.

Jómagam mostantól nem vállalok tisztséget a Szövetségünkben.

Hollókőn lesz módom arra, hogy személyesen is elmondhassam nektek: Megtiszteltetés volt benneteket elnökként szolgálni csaknem tíz éven át, pontosan 3401 napon keresztül.

 

Tisztelettel!

Szöllős BalázsLegfrissebb hírek

Év vállakozója 2018

2018-12-10

December 7-én, Budapesten tartották a XX. Vállalkozók Napja rendezvényt, melynek első részében került sor az Év Vállalkozója Díjak átadására, amit a Príma Primissima Díjátadó és Gálaest zárt.

2018-ban Bádi Gábor alelnök Úr vehette át a rangos dijat, melyhez, mi is szivből gratulálunk!

tovább »

Magyar Ital és Áruautomata Szövetség
1137 Budapest, Carl Lutz rkp. 29. KLARIS IRODAHAJÓ | Telefon: 06-30-861-7229 Bárdosi Tímea | E-mail: miasz@miasz.hu